MENU

Gratis-Gokkast.nl >>

Goksites >>

Gratis spins >>

Gratis speelgeld >>

Gratis Gokker

Gratis gokkast spins - Gokken zonder geld storten

gratis fruitautomaten geld

Gratis spins

Gratis spins klinkt een beetje vreemd als je niet weet waar het over gaat. Hoewel de meeste mensen onze website vinden omdat ze juist op zoek zijn naar dit soort ‘gratis spins bonussen’, willen we voor de onwetenden toch nog even uitleggen wat gratis spins precies zijn. Vandaar dit korte artikel. Voor iedereen die daar geen interesse in heeft en direct naar de aanbiedingen wil, klik op deze link!

Wat zijn gratis spins?

De term ‘gratis spins’ heeft betrekking op gokkasten. Het Engelse woord ‘spin’ laat zich vertalen naar het Nederlands als ‘draai’. Op een gokkast heb je rollen. Deze rollen draaien rond zodra je op de gokkast speelt. De rollen stoppen na een tijdje met draaien en laten dan zien welke symbolen op de verschillende winlijnen zijn gestopt. Op basis hiervan win of verlies je geld. Ëén spin is dus één draai. En met iedere spin maak je kans om te winnen of te verliezen. Gratis spins zijn dus eigenlijk gratis kansen om te winnen. Ze zijn gratis, dus verliezen is niet aan de orde. Winnen met gratis spins, gratis draaien, kan daarentegen wel.

Hoe kom je aan gratis spins bij een goksite?

Er zijn tegenwoordig veel goksites die gratis spins aanbieden. Vaak gaat het hier dan om een stuk of 10 á 20 gratis spins. Uiteraard doen de goksites dit niet zomaar. Ervaring leert ze dat gratis spins bezoekers sneller overhalen om een account te registreren. Je krijgt namelijk alleen de gratis spins van de goksites als jij jouw gegevens in hebt gevuld en een account hebt aangemaakt bij de goksite. Hoewel dit helemaal gratis is en jij tot niets wordt verplicht, is het nu wel zo dat de goksite jou aantrekkelijke aanbiedingen kan mailen en, aangezien je nu een account hebt, sneller geneigd bent om in de toekomst eens een gokje te gaan wagen bij de goksite met eigen geld.

Op Gratis-gokkast.nl kun je verschillende gratis spins bonussen vinden.